Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 6. april 2009

Hvorfor Pixar Works

Jeg er en stor fan af Pixar Animation Studios, der har foretaget sådanne film som The Incredibles, Ratatouille, Find Nemo, biler osv. Her er en stor artikel i Harvard Business Journal på selskabets kreative kultur ved Ed Catmull, formand for Pixar og Disney Animation Studios.

Et interessant tidbit fra artiklen: Når Disney foreslået, at Pixar at frigive Toy Story 2 som en direkte-til-video release, med en lavere pris og kvalitet, Pixar forkastet ideen, som de mente at have to forskellige standarder for kvaliteten var "dårligt for vores sjæle. " Når Disney og Pixar fusionerede, var jeg bange for, at Disney skulle ruin Pixar. Men det synes at være den anden vej rundt - Pixar er omorganiserer Disney Animation i sit eget billede. Den første ting Ed Catmull gjorde, var nix direkte-til-video sequels, såsom Askepot 3: A Twist in Time. Hvad skraldet! Walt Disney skal rullende i sin grav.

Den første film til at blive frigivet af den nye Disney vil være "Bolt, " frigive denne jul. Jeg vil vædde på, at det vil være den bedste ting ved Disney, at vi har set i lang tid.

bedste,
Brett