Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 1. november 2009

Commercial Building Design - Moderne Byggeri Metode

CTS-design metode er en af de dele af bygningen (BIM), der er produceret af konstruktionen og brugen af arkitektur design for koordinering og internt konsistente. Computable BIM oplysninger drejer sig om en bygning, design og konstruktion. Commercial Building Design producere de oprindeligt virtuelle bygningsmodel design i tankerne, og bidrage til CTS-entreprenøren og også til de kommercielle bygherre for billeddannelse fremtidige eventyr af bygningens udseende.

Building Information Modeling indføre en platform for opbygningen af design og konstruktion model. Building Design er meget detaljeret om CTS-design processen med omkostningseffektiv BIM. Building Design er en af de vigtigste kommercielle løsninger giver til bygningen designer og byggeri modellering industrien.

Modellering af de oplysninger af bygningen - BIM er en innovativ metode til at kaste en bro på uden søm meddelelse i brancher med arkitektur, konstruktion og bygning. Med BIM de arkitekter og ingeniører effektivt at producere og udveksle oplysninger, skabe digitale repræsentationer af alle faser af processen med at opbygge, og simulere den virkelige fuldbyrdelse rationalisering led i driften, øge produktiviteten og forbedre kvaliteten. Se, hvilke BIM gjorde andre, og hvad det kan gøre for dig.

Læs MoreBuilding og Byggestyrelsen Model Designer fra Indien med 60% Off amerikanske rente.