Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 8. juni 2009

'Cavalier ' terapeut frataget

A "Cavalier" kunst terapeut fra Essex der røget cannabis foran klienter har været slået fra.

Derek Gale, 59, af Loughton, som kaldte sig selv sine kunder ' "far", kunne ikke overbevise sundhedspersonerne Rådet (HPC) hans teknikker var acceptable.

En komité, bestemmes hans adfærd udgjorde forseelse.

Den terapeut blev anset for at have overskredet grænserne for acceptabel klinisk adfærd og derfor hans egnethed til at praktisere var "nødlidende".

HPC panelets formand, Ian Griffiths, sagde: "Panelet er kommet til den faste overbevisning, at han har en Cavalier holdning til behovene hos kunder og kravet om at følge klare retningslinjer.

"Det er påvist i talrige tilfælde, herunder deres forklaring på tværs af undersøgelsen, at han aldrig havde læst HPC 's adfærdsregler Performance og etik.

"Han ikke havde taget den advarsel og rådgivning til at udvise forsigtighed over socialisering med klienter.

"Desuden er rygning af cannabis i front af hans kunder var et eklatant eksempel på en Cavalier holdning til professionelle ansvar."

Passende reaktion

I løbet af 16 møder, over en periode på tre måneder, terapeut optaget edsaflæggelse i terapi sessioner og beskriver fantasier om sin eks-kone.

Han har også erkendt at falde i søvn i løbet af flere møder mellem marts og oktober 2000.

Hr. Griffiths fortsatte: "Den adfærd, der er blevet fundet at være forseelse er forskellige, vidtfavnende og skete over en længere periode.

"Prægning off er også et nødvendigt og rimeligt svar på de påstande, fordi det er nødvendigt at beskytte særligt sårbare kunder, som kunne høre hr. Gale."

Hr. Gale var til stede og repræsenteret selv om alle, men to gange på møderne i udvalget gennemgå hans sag.