Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 20. oktober 2010

Indtil der Eksisterende Home Sales hoejeste i 5 maaneder, men vil det sidste?

Af Mark J. Donovan

Indtil der salg af eksisterende boliger ramt et fem måneder høje i marts i henhold til National Association of Realtors (NAR). Meget af dette var helt sikkert på grund af den hjem køber skattelempelsen udløber den 1. maj. Så det rejser spørgsmålet, er denne positive boliger statistik en tendens eller en døgnflue? Kun tiden vil vise.

Jeg ville ikke blive overrasket, men hvis det er sidstnævnte, i det mindste for resten af 2010. Med en arbejdsløshed stadig er på næsten på 10% (officielt) og meget højere (uofficielt), og europæiske økonomiske bekymringer med Grækenland, Spanien og Portugal lægge en dæmper på aktiemarkedet, ser jeg svært ved at se en vedvarende forbedring af boligmarkedet. Sandsynligheden kunne være endnu mere reduceret, hvis den amerikanske centralbank skal begynde at hæve renten hurtigere end planlagt. Det amerikanske handelsministerium Department for nylig rapporteret, at amerikanerne oplevede en 2% stigning i priserne på bare de første 3 måneder af 2010.

Boligpriserne er Sandsynligvis lavpunkt

Selv om jeg ikke ville blive overrasket over at se en opbremsning i verserende bolighandler for den resterende del af 2010, eller i det mindste for de næste mange måneder, jeg formoder boligpriserne har nået bunden. Der er mange tegn, der antyder en langsom forbedring af amerikansk økonomi, og disse faktorer vil sandsynligvis opveje risikoen for yderligere fald i boligpriserne. Det eneste spørgsmålstegn i denne hypotese er, hvor hurtigt regeringen begynder at slukke for stimulus studsene. Hvis regeringen bevæger sig for hurtigt i at slukke for strømmen af stimulus penge, dette kunne sammen med alle de andre negative faktorer, der er nævnt ovenfor, kunne bevirke boligpriserne til at falde yderligere.

Igen, vil kun tiden vise.